ECOMONDO Fuarı, 5 – 8 Kasım tarihleri arasında İtalya’nın Rimini kentinde gerçekleşecektir. Endüstrinin, sektör paydaşların, karar vericilerin, alanındaki uzmanların, yerel yönetimlerin, araştırma ve kurumlar dünyasının buluştuğu ve Avrupa Birliği'nin çevre politikası ile kalkınma stratejilerindeki unsurları bir araya getiren yeşil ve döngüsel ekonomi sektörlerinin önemli bir fuarı olarak her yıl düzenlenmekte.
ECOMONDO, Yeşil ve döngüsel ekonomi sektörlerinde teknolojiler, hizmetler ve endüstriyel çözümler için Avrupa ve Akdeniz havzasında önde gelen uluslararası etkinliklerinden biridir.

TÜDAM Derneği olarak Delegasyonumuzla ECOMONDO 2024 Fuarına katılım göstereceğiz.
...
ECOMONDO is the leading annual trade show in the green and circular economy sectors, in where industry, stakeholders, policy makers, opinion leaders, local authorities and the world of research and institutions meetand bring together the key elements that define the development strategies of the European Union's environmental policy.
It is the leading international event in Europe and the Mediterranean basin for technologies, services and industrial solutions in the green and circular economy sectors.

This year, we will participate in the ECOMONDO2024 fair, which will be held in Rimini, Italy, between 5-8 November 2024, with our TÜDAM Delegation.

https://en.ecomondo.com/

hashtaghashthashtag